Over ons

KLIMAATGARANT is opgericht om gemeentes en projectontwikkelaars te helpen bij de economisch verantwoorde ontwikkeling van energieneutrale woningen en woonwijken. Het klimaatsysteem van KLIMAATGARANT is gebaseerd op warmte- en koudeopslag, optimale isolatie en ventilatie. Het wordt geheel gevoed door zonne-energie. Klimaatgarant valt binnen de zelfde groep als ITHO Daalderop.

Wie zijn wij?

Wim van den BogerdWim van den Bogerd is CEO van Klimaatgarant en IthoDaalderop, een begrip in de klimaatwereld en met name in duurzame energie. Het bedrijf heeft onder zijn leiding een enorme ontwikkeling doorgemaakt en vier VSK product innovatie awards gewonnen. Met zijn achtergrond op technisch en bedrijfseconomisch gebied legt Wim creatieve verbindingen tussen techniek en financiering.

wlbWillem Bastein is sinds 2004 actief bij het verduurzamen van installaties in de woningbouw en sinds 2007 betrokken bij de realisatie en het beheer van technische installaties in meer dan 4000 woningen met een ambitieuze energie prestatie doelstelling. Zijn veelvuldige contacten met consumenten gecombineerd met een technische achtergrond zorgen voor een technisch ontwerp dat comfort combineert met duurzaamheid.

halve bol doorzichtig 2Gert Jan ‘t Hart van 2000 tot februari 2012 wethouder in de gemeente Spijkenisse. Naast de portefeuille financiën lag het zwaartepunt van zijn bestuurlijke taken in de ruimtelijke ontwikkeling en de corporatiesector. Een ondernemende bestuursstijl kenmerkt zijn optreden. Door zijn rijke ervaring met bestuurlijke processen maakt Gert Jan verbindingen op plaatsen waar publiek en privaat elkaar treffen.